DJ Punish, van Baltimore King naar Koning van het Noorden! Als er iemand is die niet in hokjes denkt is het DJ Punish wel. Hij draait alles en produceert daarnaast ook nog eens zelf alle stijlen. Met tracks als ‘Party General’ met LNY TNZ, ‘Shocker’ met Tiësto en een plaat als ‘Rijden Tot De Morgen Komt’ met The Partysquad en Adje bewijst hij dit elke keer weer. Niets voor niets krijgt hij support van Carnage, Snake, The Partyquad en heeft hij samengewerkt onder andere Major Lazer, MIA en Lil Jon.

Maar niet alleen zijn productie skills zijn hoogstaand, ook zijn draai techniek is ongekend. Alle stijlen worden in zeer snel tempo gemixed waardoor elke set van super sexy naar super energiek gaat. Zijn eigen stijl heeft al geresulteerd horloges replica tot boekingen op Creamfields, Mysteryland en Dance Valley.

Elke set van DJ Punish is een meesterwerk!

https://www.youtube.com/watch?v=u5Z8Nv3AChk